Käyntiosoite

Peltolantie 2 D 2. krs

01300 Vantaa

 

Toimiston aukioloajat

ma–to klo 9.00–16.00

pe klo 9.00-15.00

juhlapyhiä edeltävinä päivinä suljemme klo 13.00

Ota yhteyttä

isa@isannointipiste.fi

09 838 6700

 

Sosiaalinen media

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

© 2019 Uudenmaan Isännöintipiste Oy

Ammattilaiset apunasi

Hannu

Yrittäjä Hannu on isännöitsijä, joka innostuu erityisesti haastavien korjaushankkeiden läpiviemisestä, energiatehokkuuden parantamisesta sekä taloyhtiöiden kokonaisvaltaisesta kehittämisestä. Tietämyksen isännöintiin Hannu sai johtavan ammatti-isännöitsijän tutkinnosta kymmenen vuotta sitten (AIT).

Tero

Isännöitsijämme Tero (IAT) työskentelee hallinnollisena isännöitsijänä. Kokemusta taloyhtiömaailmasta Tero on kerännyt yhdeksän vuoden ajalta, joista viimeisimmät kolmisen vuotta isännöitsijänä työskennellen. Tero on kunnostautunut mutkattoman asiakaspalvelun lisäksi etenkin taloyhtiöiden talouden suunnittelussa, kumppanuuksien hoitamisessa

sekä tiedottamisessa.

Marianne

Kirjanpitäjä Marianne on taloyhtiöiden talouden portinvartija, jolta yksikään desimaali ei jää huomaamatta. Ammattitaidon perustana on taloyhtiöiden taloushallinnon erityiskoulutus. Kiinteistöjen kirjanpidosta Mariannella on kokemusta ja näkemystä yli kymmenen vuotta.

Pia

Kiinteistösihteerimme Pia on taloyhtiöiden hallinnon moottori. Hänen toimesta taloyhtiöiden laskut maksetaan ajallaan ja autopaikat pysyvät oikeassa järjestyksessä. Kipinän kiinteistöalalle Pia sai taloyhtiöiden taloushallinnon erityiskoulutuksesta vuonna 2013.

Pekka

Tekninen isännöitsijämme Pekka huolehtii taloyhtiöiden korjauksien toteutuksesta ja valvonnasta 30 vuoden kokemuksella. Pekan vahvuutena on tarkka silmä etenkin teknisten epäkohtien sattuessa kohdalle. Hyvä palvelu ja ihmisten kanssa toimiminen ovat lähellä Pekan sydäntä.  Urakoitsijoita Pekka ei kuitenkaan päästä liian helpolla.