Käyntiosoite

Peltolantie 2 D 2. krs

01300 Vantaa

 

Toimiston aukioloajat

ma–to klo 9.00–16.00

pe klo 9.00-15.00

juhlapyhiä edeltävinä päivinä suljemme klo 13.00

Ota yhteyttä

isa@isannointipiste.fi

09 838 6700

 

Sosiaalinen media

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

© 2019 Uudenmaan Isännöintipiste Oy

Kiinteistösihteeri harjoittelijan työpaikka avoinna

19/6/2019

Uudenmaan Isännöintipiste Oy on Vantaan Tikkurilassa sijaitseva isännöintitoimisto ja olemme aloittaneet toimintamme vuonna 1979. Olemme perheyritys, joka tarjoaa isännöintipalveluita asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöille. Panostamme hyvään asiakaspalveluun ja pyrimme luomaan pitkäaikaisia kumppanuussuhteita asiakkaidemme kanssa. Olemme ylpeitä siitä, että tunnemme asiakkaamme ja heidän tarpeensa. Meillä huolehditaan työntekijöiden hyvinvoinnista ja viihtyvyydestä.

 

Asiakasmäärämme kasvusta johtuen etsimme kiinteistösihteeri harjoittelijaa mielenkiintoiseen ja monipuoliseen tehtävään Tikkurilassa sijaitsevaan isännöintitoimistoomme. Harjoittelujakson aikana toimisit kiinteistökirjanpitäjien ja isännöitsijöiden apuna sekä saat loistavan mahdollisuuden opetella isännöintialaa ammattilaisten parissa. Lisäksi tehtävä sisältää asiakaspalvelua, taloyhtiöiden tietojen ylläpitoa sekä uusien asiakkaiden haltuunottoon liittyviä tehtäviä, joihin annamme riittävän perehdytyksen ja tarvittavan tuen.

 

Odotamme sinulta

•                        Asiakaspalveluhenkisyyttä

•                        Itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta

•                        Tarkkuutta

•                        Positiivista asennetta

•                        Kiinteistösihteerin koulutukseen osallistumista

 

Arvostamme

•                        Joustavuutta

•                        Kehityshalua

 

Tarjoamme sinulle harjoittelupaikan vakaassa ja kehittyvässä yrityksessä, hyvän ja innostavan työyhteisön sekä mahdollisuuden kehittyä omassa työssäsi. Harjoittelujakson ajalta emme valitettavasti maksa korvausta, mutta tavoitteenamme on palkata harjoittelija vakituiseen työsuhteeseen harjoittelujakson päätyttyä. Me arvostamme henkilöstöämme, joka on meidän suurin voimavaramme.

 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi meille sähköpostitse isa@isannointipiste.fi 30.9.2019 mennessä.

 

Ystävällisin terveisin,

Hannu Mäkelä

 

 

Jaa Facebookissa
Please reload

Uusimmat
Please reload