Käyntiosoite

Peltolantie 2 D 2. krs

01300 Vantaa

 

Toimiston aukioloajat

ma–to klo 9.00–16.00

pe klo 9.00-15.00

juhlapyhiä edeltävinä päivinä suljemme klo 13.00

Ota yhteyttä

isa@isannointipiste.fi

09 838 6700

 

Sosiaalinen media

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

© 2019 Uudenmaan Isännöintipiste Oy

Puuttuuko taloyhtiöltänne strategia ja yhteiset tavoitteet, me autamme!

29/3/2019

Kohta kymmenen vuotta voimassa ollut asunto-osakeyhtiölaki velvoitti taloyhtiöiden hallituksia esittämään tulevat korjaustarpeet seuraavalle viidelle vuodelle. Monissa taloyhtiöissä on teetetty ja teetetään kuntoarvioita, joiden perusteella ryhdytään korjaushankkeisiin. Kysyttiinkö osakkailta kuitenkaan missään vaiheessa tahtotilaa taloyhtiön tulevaisuuden näkymistä?

 

Kuntoarvion teettäminen ja säännöllisin väliajoin tehtävä päivitys ovat mielestämme loistava asia! Me lähdemme siitä, että kuntoarvio esitellään hallituksen läpikäymisen jälkeen myös osakkaille. Näin ollen osakkaat saavat oikean kuvan taloyhtiön kunnosta ja tulevista korjaustarpeista sekä saavat äänensä kuuluviin. Esittelyn jälkeen teetämme kyselyt osakkaille, jonka vastauksien pohjalta valmistelemme taloyhtiölle strategian yhdessä hallituksen kanssa. Strategiaan liitetään mukaan korjauksien lisäksi palvelutarpeet ja niiden laatutasot. Ja kaikkea edellä mainittua peilataan tavoitteelliseen vastiketasoon.

 

Taloyhtiöiden hallinnossa olisi tärkeää asettaa selkeät tavoitteet, joiden eteen hallitus ja isännöitsijä tekevät töitä yhdessä. Ilman osakkaiden mielipidettä on vaikeaa määritellä taloyhtiön tulevaisuuden näkymä sekä yhteinen maali, jota tavoitellaan.  

 

 

Jaa Facebookissa
Please reload

Uusimmat
Please reload