Käyntiosoite

Peltolantie 2 D 2. krs

01300 Vantaa

 

Toimiston aukioloajat

ma–to klo 9.00–16.00

pe klo 9.00-15.00

juhlapyhiä edeltävinä päivinä suljemme klo 13.00

Ota yhteyttä

isa@isannointipiste.fi

09 838 6700

 

Sosiaalinen media

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

© 2019 Uudenmaan Isännöintipiste Oy

Vuosi 2019 on avoimuuden ja digitalisaation aikaa!

19/3/2019

Uudenmaan Isännöintipisteen teemana vuonna 2019 on avoimuuden ja sähköisenasioinnin kehittäminen. Viime vuonna teimme valmistelevia töitä avoimuuden lisäämisen eteen yhtenäistämällä ohjelmiamme ja kehittämällä prosessejamme.

 

Ohjelmistojen valinnassa ja prosessien kehityksessä isoimpina vaikutustekijöinä oli mahdollistaa tiedon jakaminen asiakkaillemme. Halusimme tuoda kaiken tarvittavan tiedon asiakkaidemme käytettäväksi sekä lisätä tietämystä taloyhtiön nykyisestä ja tulevasta tilasta.

 

Olemme saaneet asiakkailtamme jo paljon kiitosta kuukausitason automaattisesta talousraportoinnista, asukassivustojemme tehostetusta käytöstä sekä sähköisistä ilmoituskanavistamme. Olemme myös mahdollistaneet hallituksille kirjanpidon reaaliaikaisen seurannan ja ottaneet sähköiset allekirjoitukset käyttöömme. Pääsimme vuoden 2018 lopussa tilanteeseen, jossa kaikki isännöinnin toiminnot voidaan suorittaa täysin paperittomana asiakkaamme tahtotilaa kunnioittaen. Toki tulemme jatkossakin tuottamaan kaikki tärkeät tiedotteet ja dokumentit myös paperiversioina kaikille niitä tarvitseville.

 

Olemme pyrkineet kuuntelemaan nykyisten asiakkaidemme tarpeita sekä kehittäneet toimintojamme heitä paremmin palvelevaksi kokonaisuudeksi. Ja tulemme myös jatkamaan tätä kehitystyötä tulevaisuudessa.

 

 

Jaa Facebookissa
Please reload

Uusimmat
Please reload