Käyntiosoite

Peltolantie 2 D 2. krs

01300 Vantaa

 

Toimiston aukioloajat

ma–to klo 9.00–16.00

pe klo 9.00-15.00

juhlapyhiä edeltävinä päivinä suljemme klo 13.00

Ota yhteyttä

isa@isannointipiste.fi

09 838 6700

 

Sosiaalinen media

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

© 2019 Uudenmaan Isännöintipiste Oy

Lahjoitus vähävaraisille lapsiperheille

19/12/2018

Joulu on rauhoittumisen aikaa yhdessä perheiden ja lähimmäisten parissa. Olemme halunneet tänä jouluna auttaa vähävaraisia lapsiperheitä lahjoittamalla yhteistyössä ravintola Sagarmathan kanssa 10 ravintolalahjakorttia. Lahjakortit on luovutettu Vantaan kaupungin perhepalveluille, joka jakaa ne edelleen tukea tarvitseville perheille. Lahjoituksen tarkoituksena on tarjota perheille yhteistä aikaa hyvä ruuan parissa.

 

Toivomme, että pienellä eleellä voimme näyttää esimerkkiä ja kannustaa sekä ihmisiä että yrityksiä tekemään yhteistyötä apua tarvitsevien hyvinvoinnin edistämiseksi. Kiitos yhteisen lahjoituksen onnistumisesta Sagarmathan Manille ja Vantaan kaupungin perhepalveluiden auttavalle henkilökunnalle!

 

Haluamme toivottaa kaikille hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

 

Jouluisin terveisin,

Isännöintipiste

Jaa Facebookissa
Please reload

Uusimmat
Please reload