Käyntiosoite

Peltolantie 2 D 2. krs

01300 Vantaa

 

Toimiston aukioloajat

ma–to klo 9.00–16.00

pe klo 9.00-15.00

juhlapyhiä edeltävinä päivinä suljemme klo 13.00

Ota yhteyttä

isa@isannointipiste.fi

09 838 6700

 

Sosiaalinen media

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

© 2019 Uudenmaan Isännöintipiste Oy

Arvot yrityksemme peruspilarina: hyvä asiakaspalvelu

16/3/2018

Jo ennen siirtymistä yrittäjäksi olen miettinyt oman työni kannustimia kiinteistöalalla. Yksi keskeinen motiivini tehdä töitä on aina kummunnut asiakkailta saadusta positiivisesta palautteesta. Halusin yritykseni arvomaailmaa miettiessäni pitää ykkösprioriteettina tyytyväiset asiakkaat, jotka ruokkisivat motivaatiotani päivittäisessä tekemisessäni.

 

Mietin omien kokemuksieni pohjalta, mistä hyvä asiakaspalvelu koostuu. Mielestäni isännöintialalla tavoitettavuus, lyhyt vasteaika, ihmisten kunnioitus, asioiden yksinkertaistaminen sekä ylipäätään kysymyksiin vastaaminen ovat jo varsin hyviä lähtökohtia. Itse asiakkaana ostan tuotteet ja palvelut aina sieltä, missä minua kohdellaan hyvin ja tarpeitani kunnioitetaan. Palveluntuottajan pitää olla aidosti kiinnostunut ja minun tulee saada lisäarvoa hankinnastani. Palveluntuottajan pitää myös pystyä tarjoamaan ratkaisuvaihtoehtoja, jotka ovat parempia kuin omani. Mutta ennen kaikkea asioiden sujumisen tulisi tuntua helpolta.

 

Asiantuntijaorganisaatiossa pitää ilman muuta olla osaavia tekijöitä palvelemassa asiakkaita. Laadukkaasti ja hyvin tehtyä työtä pidän itsestäänselvyytenä omassa yrityksessäni. En kuitenkaan usko laadukkaasti tehtävän työn pelkästään riittävän asiakkaillemme hyvän asiakaskokemuksen saamiseksi ja siksi yrityksemme yhdeksi keskeiseksi arvoksi on päätetty nostaa hyvä asiakaspalvelu. Tavoitteeksi on asetettu, että olemme tulevaisuudessa isännöintialan parhaita asiakaspalvelijoita. Pyrimme jatkossa aina kehittämään toimintaamme asiakaslähtöisemmäksi ja uskon vahvasti yrityksen menestyksen perustuvan tulevaisuudessakin parhaaseen asiakaspalveluun. Hyvä asiakaskokemus tekee päivästä aina paremman!

 

 

Jaa Facebookissa
Please reload

Uusimmat
Please reload