Käyntiosoite

Peltolantie 2 D 2. krs

01300 Vantaa

 

Toimiston aukioloajat

ma–to klo 9.00–16.00

pe klo 9.00-15.00

juhlapyhiä edeltävinä päivinä suljemme klo 13.00

Ota yhteyttä

isa@isannointipiste.fi

09 838 6700

 

Sosiaalinen media

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

© 2019 Uudenmaan Isännöintipiste Oy

Aloittaminen yrittäjänä, aukeaakohan varjo ennen pohjaa?

11/2/2018

Tammikuun alussa se sitten viimein realisoitui. Allekirjoitimme lopulliset kauppakirjat ystäväpariskunnan yrityksestä ja hyppy tuntemattomaan on otettu. On suuri kunnia päästä jatkamaan toisen elämäntyötä ja helpottaa suuresti, että yrityksen kivijalka on vakaalle maalle perustettu. Vaatinee kuitenkin vielä monta pensselin vetäisyä saattaakseni yrityksen oman näköiseksi. Nyt työ voi vihdoin alkaa, olen innoissani!

Yrittäjyys sai alkunsa ihan viattomasta kahvikupillisesta, jonka kävin nauttimassa lomalla ollessani. Minulle ehdotettiin isännöintiyrityksen ostamista. Otin esittelymateriaalit vastaan ja tein erinäisiä laskelmia lähinnä viikonloppu öisin – pienen lapsen isällä kun ei muuten ollut aikaa. Laskelmieni pohjalta hain rahoitusta pankilta ja kappas, nyt yritys on vaihtanut omistajaa. Yrittäjyyteen hyppääminen vakaan pörssiyhtiön palveluksesta voisi turvallisemmasta elämästä nauttivalle kuulostaa melko järjettömältä. Itselleni siirtyminen omaksi pomoksi kuitenkin kuulosti varsin luontevalta uran jatkumolta. Yrittäjät sen kai tietävät.

Ennen aloittamista olen tankannut yrittäjyyteen liittyvää kirjallisuutta, suunnitellut nettisivuja, tehnyt viikkotasoista tulo- ja menoarviota, sopinut vaimoni kanssa perheen aikatauluista ja luvannut itselleni jopa ryhdistäytyä somen käytössä. Tästä ensimmäinen blogikirjoitus näyttönä.

Lähinnä yrittäjyyden aloitukseen on liittynyt suurta innostusta lähteä kehittämään isännöintialaa, kasvattaa omaa firmaa, luoda oman näköistä, laadukasta palvelua ja saada aikaiseksi viihtyisä työympäristö. Olen ollut todella fiiliksissä kaikesta uudesta mitä yrityksen johtamiseen liittyy, vaikka yrityksen asiat ovatkin olleet jatkuvasti mielessäni. Kuten muut yrittäjät tietävät, yöuniinkin on saatu jo ripaus taloushuolia, pelkoa perheen rikkoutumisesta sekä erinäisiä pienempiä huolia.

Yrittäjänä aloittamista helpottaa toki aivan älyttömän paljon edellisten omistajien loistavasti tekemä pohjatyö ja luotettavan asiakaskunnan olemassaolo. Edeltäjäni ovat vielä kevään ajan palkkalistoilla antamassa äärimmäisen tärkeää tukea, joten tällainen yrittäjyyden maitoparta saadaan varmasti heidän avullaan nostettua omille jaloilleen. Oma kymmenen vuoden kokemukseni kiinteistöalalta onneksi auttanee myös tässä työssä ja luotan vahvasti onnistumiseeni yrittäjänä.

Haluan kiittää omaa rakasta perhettäni, jota ilman en todellakaan tulisi selviämään tulevasta taipaleesta. Älkää kukaan unohtako perheen tuen tärkeyttä! Erityiskiitokseni kuuluu edellisille omistajille, joilta saan ensiarvoisen tärkeää tukea uuden urani alkuun. Lisäksi haluan kiittää kaikkia ystäviäni, työkavereitani ja yhteistyökumppaneitani, joilta olen saanut todella paljon tukea ja kannustusta!

Tästä ponnistaminen menestykseen voi alkaa!

 

 

Jaa Facebookissa
Please reload

Uusimmat
Please reload