Isännöintitoimistomme palvelut

Isännöintitoimistomme palvelee taloyhtiöitä laadukkaasti ja hyvällä palveluasenteella. Teidän palveluksessanne ovat alansa ammattilaiset, jotka ottavat teidän taloyhtiönne tarpeet huomioon kaikessa toiminnassaan. Panostamme digitaalisiin palveluihin sekä kehitämme jatkuvasti toimintaamme. Tarjoamme isännöintipalveluitamme Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa.

Hallinnollinen isännöinti

Isännöintitoimistomme huolehtii teidän taloyhtiönne johtamisesta yhdessä taloyhtiönne hallituksen kanssa yhteisesti sovitulla tavalla. Huolehdimme taloyhtiönne palveluista ja sopimushallinnasta, valmistelemme kokoukset ja teemme niistä pöytäkirjat, teemme tarvittavat vakuutus- ja viranomaisilmoitukset, järjestämme yhtiönne avainhallinnan sekä huolehdimme taloyhtiönne asioiden tiedottamisesta asukkaille ja osakkaille. Huolehdimme taloyhtiönne hallinnollisesta isännöinnistä kokonaisvaltaisesti, jolloin taloyhtiönne hallituksella on vähemmän asioita murehdittavana. Isännöitsijämme noudattavat kaikessa toiminnassaan hyvää hallintotapaa.

Taloushallinto

Isännöintitoimistomme taloudenhallinta kattaa kaikki taloyhtiöllenne tarpeelliset kirjanpito- ja taloushallintopalvelut. Huolehdimme taloyhtiönne tilinpäätökset, laskujen maksut, vastike- ja vuokralaskutukset, veroilmoitukset, ilmoitusvelvollisuudet verottajalle sekä talousarviovertailut taloyhtiönne tarpeiden mukaisesti. Taloyhtiönne taloustiedot ovat aina ajan tasalla ja raportoimme taloyhtiönne taloustilanteen automaattisesti kuukausitasolla suoraan hallituksen sivuille. Käymme taloyhtiönne taloustilanteet ja kustannusten toteumat lävitse säännöllisesti taloyhtiönne hallituksen kanssa.

Tekninen isännöinti

Isännöintitoimistomme tarjoaa kokonaisvaltaista teknistä isännöintipalvelua kaikille asiakkailleen yhdessä laadukkaan ja kattavan yhteistyöverkoston kanssa. Palvelemme taloyhtiötänne osakkaiden muutostöiden valvonnasta laajojen korjaushankkeiden projektinjohtamiseen. Pyrimme kaikissa taloyhtiöiden hankkeissa miettimään yhdessä asiakkaidemme kanssa elinkaariedullisimman ja teidän yhtiöllenne sopivimman toteutustavan. Kannustamme kaikkia asiakkaitamme luomaan omaan taloyhtiöön selkeän pitkän tähtäimen korjaussuunnitelman, jolla saadaan pidettyä taloyhtiönne niin hyvässä kunnossa kuin juuri teille on tarpeellista.  

Käyntiosoite

Peltolantie 2 D 2. krs

01300 Vantaa

 

Toimiston aukioloajat

ma–to klo 9.00–16.00

pe klo 9.00-15.00

juhlapyhiä edeltävinä päivinä suljemme klo 13.00

Ota yhteyttä

isa@isannointipiste.fi

09 838 6700

 

Sosiaalinen media

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

© 2019 Uudenmaan Isännöintipiste Oy