Käyntiosoite

Peltolantie 2 D 2. krs

01300 Vantaa

 

Toimiston aukioloajat

ma–to klo 9.00–16.00

pe klo 9.00-15.00

juhlapyhiä edeltävinä päivinä suljemme klo 13.00

Ota yhteyttä

isa@isannointipiste.fi

09 838 6700

 

Sosiaalinen media

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

© 2019 Uudenmaan Isännöintipiste Oy

Isännöintipisteen asiakaslupaus

Hyvä asiakaspalvelu 

Isännöintitoimistomme asiakkaat ovat äärimmäisen tyytyväisiä toimitatapaamme ja nopeaan reagointikykyymme. Asiakassuhteemme ovat tällä hetkellä keskimäärin yli 18 vuotta kestäneitä kumppanuussuhteita. Kehitämme jatkuvasti palveluitamme ja toimintaamme yhdessä asiakkaidemme kanssa, jotta saavutamme tavoitteemme tyytyväisistä asiakkaista. 

Isännöitsijätoimistomme suhtautuu kaikkiin asiakkaiden tarpeisiin riittävällä vakavuudella emmekä vähättele kenenkään ongelmia. Isännöitsijämme ja talouspuolen asiantuntijamme ovat tavoitettavissa aina, kun heidän asiantuntemustaan tarvitaan. Asiakkaamme ei tarvitse miettiä, hoidetaankohan heidän asioitaan isännöitsijätoimistomme toimesta.

Tavoitettava - Asiantunteva - Nopea

Vastuullisuus

Meille vastuullisuus tarkoittaa sosiaalisen, ympäristön ja taloudenvastuiden huomioon ottamista toiminnassamme. Toimimme aina vastuullisesti sekä hyvän hallintotavan mukaisesti. Huomioimme kaikkien asukkaiden ja käyttäjien tarpeet tasavertaisesti emmekä jätä myöskään kenenkään erityistarpeita huomioimatta. Panostamme myös yrityksemme omien työntekijöiden hyvinvointiin ja työviihtyvyyteen.

Energiatehokkuuden parantaminen ja hiilijalanjäljen minimoiminen on meidän yrityksellemme tärkeää. Etsimme aktiivisesti asiakkaillemme energiansäästömahdollisuuksia, joilla saadaan myös karsittua turhia kustannuksia. Huolehdimme, että jokaisella käyttämällämme palveluntarjoajalla on tilaajavastuulain mukaiset velvoitteet täytettynä. Olemme aina hoitaneet kaikki yhteiskunnan asettamat velvoitteet täsmällisesti ja kuulumme luottoluokituksessa Suomen Vahvimmat –yritysten joukkoon.

Sosiaalinen - Ympäristö - Yhteiskunta

Avoimuus

Isännöintitoimistomme palvelut ja toiminta ovat läpinäkyviä asiakkaalle eikä mitään tarpeellisia tietoja pimitetä. Meidän asiakkaamme saavat aina kaikki tiedot ajantasaisesti päivitettyinä nopealla toimitusajalla. Pyrimme aina saamaan tietoa sähköisessä muodossa reaaliaikaiseen käyttöön tietoturvaa ja salassapitovelvollisuutta unohtamatta.

Isännöitsijätoimistomme panostaa taloyhtiöiden hallitusten, osakkaiden ja asukkaiden väliseen aktiiviseen ja avoimeen viestintään. Isännöitsijöillemme asioista tiedottaminen on todella tärkeää ja haluamme kaikkien saavan riittävästi informaatiota taloyhtiön meneillään olevista ja tulevista asioista. Menneet ja tulevat tapahtumat löytyvät tallennettuna asukkaiden, osakkaiden ja hallituksen käytössä olevilta taloyhtiökohtaisilta verkkosivuilta.

Luotettava - Läpinäkyvä - Turvallinen